Employer Description

Vad gör en bra pokerspelare?

Du måste engagera dig i processen att lära sig poker. Om du vill bli en bättre pokerspelare, måste du öva att spela varje dag så länge som möjligt. Du måste bli bäst på vad du gör, oavsett vad andra säger. Om du vill vinna stora måste du göra ditt spel så bra att ingen kan slå dig. Ingen kommer att komma fram och rädda dig från dina misstag. Du måste göra dig själv en vanlig pokerspelare. Du måste bli så skicklig på spelet att du kommer att vinna även om alla vet att du inte kommer att vinna.

Det är en mycket konkurrenskraftig lista och uppdateras dagligen. Det är inte möjligt att hitta det exakta antalet spelare på topp 100-listan, men det beräknas vara cirka 300-400 spelare. Listan bestod en gång av flera hundra spelare men antalet har sedan dess minskat. Är händerna handlade gemensamma? Ibland har man ingen aning om vad en hand är värd. Poker är baserat på att bluffa och ringa bluffar, men händer väljs ofta slumpmässigt.

När jag spelar en hand som denna, hamnar jag med en bra hand som inte är min, och detta är ofta frustrerande. Det är lätt att falla i fällan att titta på ditt spel genom linsen av en nybörjare, och sedan få allt “dåligt” om vad du ser. Innan du kan börja förbättra ditt spel måste du först kunna säga vilka områden i ditt spel som behöver mest uppmärksamhet. Det verkliga problemet med detta tillvägagångssätt är att det kan leda till några av de vanligaste misstagen.

Börja med lägre insatser och gradvis flytta upp som färdigheter förbättras möjliggör en mer kontrollerad progression. Att identifiera mjuka spel och undvika hårdare motståndare bidrar till en högre chans till lönsamhet. Strategiskt spelval är nyckeln. Det finns en hel del konkurrens för att komma in i listan. Till exempel är den nuvarande nummer ett spelaren Phil Hellmuth med över 16 miljoner i livslånga intäkter.

Enligt hans hemsida är han en pokerspelare som blev en övernattning framgång när han vann World Series of Poker (WSOP) Championship Event i sitt 18:e try. Precis som det skulle vara orealistiskt för dig att komma ut för att bli den bästa pokerspelaren på planeten, bastapoker.com skulle det inte vara smart för dig att komma ut för att tänka negativt om ditt spel. Istället bör du ta en mer realistisk syn på saker.

Alla bästa pokerspelare förstår kraften i positivt tänkande. När du är säker på din förmåga att spela spelet som det är tänkt att spelas, kommer det alltid att vara lättare att veta när du behöver vika, eller om du ska höja eller ringa.